Beach Toernooien

Elk jaar organiseren wij verschillende toernooien, zowel voor de clubleden als voor de volleybalbond. Hieronder vind je eerst informatie over onze clubtoernooien en daarna over de bondstoernooien.

Clubtoernooien

Elk jaar organiseren wij 4 clubtoernooien. Alle toernooien zijn voor iedereen en de teams mogen altijd gemixt zijn. Behalve voor het barbecuetoernooi is er geen inschrijvingsgeld!

Als eerst hebben wij het openingstoernooi. Dit toernooi vind elk jaar aan het begin van het seizoen plaats om het beachseizoen te openen. Elk jaar wordt deze gehouden of in het eerste weekend of in de tweede week van het seizoen. Er wordt gespeeld in teams van 2 en in teams van 3.

Ook hebben wij het ouder-kind toernooi. Deze is voor alle jeugdspelers of senioren met een kind (het mag ook een neefje, nichtje of andere jeugdige bekende zijn). Vlak voor de zomervakantie zullen teams van 3 en teams van 4 spelers gaan strijden om de prijzen van dat seizoen!

De laatste woensdag voor de zomervakantie wordt van oudsher het zomervakantietoernooi gehouden. Teams van 2 en teams van 3 spelen dan in een toernooi in de avond.

De grootse afsluiter van het seizoen is het barbecue-toernooi. Deze wordt altijd op een zaterdag gehouden, of het laatste weekend van de zomervakantie of vlak daarna. Dit toernooi duurt bijna de gehele dag, vanwege de populariteit. Er wordt in het begin van de middag gestart, rond etenstijd genieten we met zijn allen van een barbecue, waarna het laatste gedeelte van het toernooi gespeeld zal worden.

Clubtoernooien in 2022

Openingstoernooi           28 mei

Ouder-kind toernooi        13 juli

Zomervakantietoernooi  13 juli

Barbecuetoernooi            27 augustus

Het Barbecue toernooi is voor iedereen. Start 12:00 uur. 2 tegen 2, of 3 tegen 3.

Inschrijven kan tot 21 augustus.

kosten  10 p.p.

Eregallerij

2022 Toernooien

Kampioenen 2022 vlnr:     BBQ 2×2     BBQ 3×3     Zomervakantie 2×2     Zomervakantie 3×3     Ouder/kind     Opening 3×3

2021 Toernooien

Kampioenen 2021 vlnr:   BBQ 2×2     BBQ 3×3     Zomervakantie 2×2     Zomervakantie 3×3

Nevobo toernooien

Ook organiseren wij toernooien voor de verschillende Circuits van de Nevobo. Wij organiseren elk jaar JBC en NBC toernooien. Lees hieronder wat deze inhouden en wanneer wij deze organiseren in 2022.

JBC (Junior Beach Circuit)

Het Junior Beach Circuit is een beachvolleybal tour voor de jeugd, die elk weekend ergens in Nederland plaatsvind. Op die locatie worden dan verschillende toernooien georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën. De categorieën zijn: <19, <17, <15 en <13. Hierbij is de categorie voor jonger dan 13 jaar de enige gemixte categorie. Ook in Purmerend organiseren wij een Junior Beach Circuit toernooi. Voor meer informatie kan je hier kijken.

NBC (Nationale Beach Competitie)

De Nationale Beach Competitie is de competitieve beachvolleybal tour van de Nevobo. Elke weekend vinden er toernooien plaats van de 3de divisie tot en met de eredivisie. Dit vind elk weekend ergens anders plaats, ook in Purmerend! Voor meer informatie kan je hier kijken.

SBVC (Summer Beach Volleybal Circuit)

Het Summer Volleyball Beach Circuit is de recreatieve beachvolleybal tour van de Nevobo. Elk weekend worden hiervoor toernooien gehouden op het strand, dus helaas niet bij ons in Purmerend. Wil je alsnog een keer meedoen, dan kan je voor meer informatie hier kijken. 

Kalender 2022

Dit jaar organiseert Beachvolley de Where 3 NBC weekenden en 1 JBC weekend.

7 mei

8 mei

9 juli

10 juli

30 juli

31 juli

20 aug

21 aug

NBC  2e divisie Heren en 2e divisie Dames

NBC  3e divisie Heren en 3e divisie Dames

NBC  1e divisie Dames en 2e divisie Dames

NBC  1e divisie Heren en 2e divisie Heren

NBC  2e divisie  Heren en 3e divisie Dames

NBC  2e divisie Dames en 3e divisie Heren

JBC  <13 Mix, <15 Heren en <15 Dames

JBC  <17 Heren, <17 Dames, <19 Heren en <19 Dames

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)