cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Algemeen

Volleybalclub De Where is ontstaan na de fusie van de volleybalverenigingen Bevok (Beemster Volleybal Klub) en ViP (Volleybal in Purmerend).
Bevok is de volleybalclub uit de Beemster en is opgericht in 1968.
ViP is ontstaan uit de eerdere verenigingen Purvo en Dinsvo, beide uit Purmerend.
De naam De Where is afkomstig van het waterstroompje tussen de Purmer en de Beemster toen dat nog meren waren. De Where brengt beide samen. De Beemster en de Purmer zijn ingepolderd, het water er tussen, De Where, bestaat nog steeds.
Voor de naam van de nieuw te vormen vereniging is onder leden van Bevok en ViP een wedstrijd uitgeschreven en die is gewonnen door Jan Wouterloot.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)