cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Vertrouwenspersoon

Volleybal is leuk om te doen en levert ook mooie momenten op. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die betrokken is bij onze vereniging, zich ook veilig voelt bij VC De Where. Dat betekent dat spelers, trainers, coaches, en ieder andere betrokkene zich dient te houden aan de regels die zijn opgesteld om deze veilige omgeving in stand te houden. Dat klinkt vrijblijvend maar is het niet. Het bestuur treedt op tegen ongewenst gedrag als:

verbale agressie (zoals schelden, schreeuwen, treiteren)
fysieke agressie (zoals vastgrijpen, ongewenst aanraken, slaan)
psychische agressie (zoals dreigen, pesten, chanteren)
seksuele intimidatie (zoals nafluiten, opmerkingen, aanranding)

De vereniging heeft dan ook een vertrouwenscommissie aangesteld. Deze commissie bestaat uit: Joan Seeder en Nico Smit.
Deze commissie kan bereikt worden via vertrouwenscommissie@vcdewhere.nl
Deze vertrouwenscommissie is het eerst aangewezen contact binnen de club. De commissie is beschikbaar voor leden, ouders, scheidrechters, vrijwilligers en supporters. Het contact is vertrouwelijk tenzij anders wordt afgesproken of als dit volgens de wet verplicht is.

 

Daarbuiten heeft de Nevobo ook een vertrouwenspersoon/Integriteitsmanager voor het geval je liever geen contact met de vertrouwenscommissie van VC De Where wilt hebben.
Bij de Nevobo is dat Janine Pleizier. De vertrouwenspersoon van de Nevobo kan je bereiken via  06 4631 7335 of stuur een e-mail naar janine.pleizier@nevobo.nl 

Een andere mogelijkheid is ook het Centrum voor Veilige Sport van NOC NSF: bel gerust naar 0900 202 55 90 (op werkdagen van 08.30- 17.30 uur) of kijk voor meer informatie op Centrum Veilige Sport.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)