cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Team van de week

Welk VC De Where team scoort het best?

Dit wordt bepaald met de APP score.
Met dit systeem kunnen de onderlinge prestaties van alle teams met elkaar worden vergeleken. Niet alleen per wedstrijd, maar per set worden punten gewonnen of verloren. Het aantal punten hangt af van de tegenstander en van hun positie op de ranglijst in de poule.
Alle teams beginnen bij 0 punten en vanaf de start van de competitie komen er punten bij, of gaan er punten af. Het totaal aantal punten geeft de kracht aan van het team in de eigen poule. Het totaal aantal behaalde (of verloren) punten is echter wel te vergelijken met het aantal van de andere teams. Hiermee is de krachtsverhouding van de teams onderling te meten, zonder dat het prestatieniveau invloed heeft.

Behalve dat er op deze manier een ranking ontstaat tussen alle teams  onderling, is er nog een andere manier van ranking mogelijk:
Het team dat het meeste punten behaalt in een bepaalde speelronde (en dus het best heeft gepresteerd) wordt benoemd tot “TEAM VAN DE WEEK”.
Het aantal malen dat een team deze titel behaalt en het aantal malen dat het als tweede en derde eindigt levert uiteindelijk opnieuw een rangschikking op. Middels deze tweede rekenmethode is het voor een “gedoodverfde” kampioen moeilijk om hoog te eindigen. Steeds winnen levert wel steeds APP punten op en het totaal zal zeker tot grote hoogte komen. Echter het wordt heel moeilijk om team van de week te worden omdat het aantal te behalen APP punten niet heel veel per speelronde zal zijn als het team zelf al hoog geplaatst staat.

De actuele uitslag van de “TEAM VAN DE WEEK” titel, plus de stand van de rangschikking van alle teams wordt wekelijks bekend gemaakt via de nieuwsbrief, die alle De Where leden per email ontvangen.

Het eerste team van de week van VC De Where is al wel bekend.
Het is het samengestelde gezelschap van Aad, Kees, Marijke en Robbert.
Zij hebben de eerste stap gemaakt met logo en deze website.

Het tweede Team van de Week is toch zeker wel het bestuur van de nieuwe vereniging: Jef, Else, Samantha en Brenda. Ook zij hebben er hard aan getrokken om veel zaken op de rails te krijgen.

Voor het vervolg van de Team van de Week titel krijgen we elke week een update plus ranking, in de nieuwsbrief.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)