cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Recreanten volleybal

Bij VC De Where kun je ook recreatief volleyballen. We hebben maar liefst tien groepen. Je kunt bij ons terecht als fanatieke, gevorderde recreant, maar je bent ook van harte welkom als je nog nooit hebt gevolleybald en het graag wil leren. Een recreanten training bestaat meestal uit een warming up, dan enkele oefeningen/training en daarna een partijtje spelen, maar er zijn ook groepen die alleen maar partijtje spelen. Alle recreantengroepen zijn gezellige groepen, waar iedereen goed en sportief met elkaar om gaat. Bij VC De Where spelen recreanten op alle doordeweekse dagen, op verschillende tijden en op diverse locaties in Purmerend, Zuidoostbeemster en Middenbeemster. Daarmee is voor iedereen wel een passende groep te vinden.

Kijk bij de training voor de tijden en de locaties.

Wil je ook recreatief volleyballen?

Heb je interesse om recreatief te volleyballen, vul dan het formulier in voor een proeftraining via de knop hier onder of meld je direct aan als lid.

De recreantencommissie is te bereiken via  recreantencommissie@vcdewhere.nl

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)