cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Dit is een online formulier waarmee volleybalwedstrijden live kunnen worden bijgehouden en uitslagen na de wedstrijd direct kunnen worden ingevuld.
De thuisspelende vereniging is verantwoordelijk voor het correct invullen en versturen van het DWF. Als vereniging leggen we deze verantwoordelijkheid neer bij de teams. Binnen het team is er een verantwoordelijke aangesteld en deze is namens het team belast met het correct en volledig invullen en versturen. Het hele team blijft verantwoordelijk!

DWF 2.0 is nu live. Met DWF 2.0 heeft de Nevobo zo goed mogelijk geluisterd naar de wensen van gebruikers en beveiligingsissues opgelost. Ontdek alle verbeteringen.

Klik hiervoor op de volgende link: Nevobo | DWF 2.0 live per seizoen 2022-2023

Naast dat DWF 2.0 in een nieuw jasje is gehesen en beschikt over een moderner uiterlijk, zijn er flink wat verbeteringen doorgevoerd. Hiermee wil de Nevobo blijven voldoen aan de wensen van de gebruikers. 

DWF is vanaf nu te gebruiken: ga naar dwf.nevobo.nl en je kan inloggen met je bestaande nevobo account.

Zie ook https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier/

 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)