cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png

Bardienst

Beschrijving

Bij VC De Where verzorgen de leden gezamenlijk de bardiensten in De Karekiet. Alle competitie spelende teams die thuis spelen in De Karekiet worden hiervoor ingezet. Dus ieder team moet een aantal keer bardienst draaien. Dat betekent dat je die avond, met jouw team, verantwoordelijk bent voor de barbezetting en de zaaldienst.
Je kunt de bardienst draaien met het hele team of je kunt de bardiensten onderling verdelen.
Ook bestaat de mogelijkheid spelers die al heel veel doen te ontzien. Hoe je het doet met jouw team maakt niet uit als jullie er samen maar voor zorgen dat het geregeld is. Wees uiterlijk 45 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig. Dat hoeft natuurlijk niet met het hele team.
Er is radio aanwezig. Wil je andere muziek? Dat kan. Neem dan eigen CD’s/iPod/MP3 mee.
Deze volledige bar-/zaaldienst instructie is hier onder te vinden en aan de binnenkant van één van de De Where kastdeuren.

De kantinecommissie bestaat uit: Karel van Gaalen en Dirk Bloothoofd.

bekijk hier de  Instructie bardienst 2022

Het rooster van de bardienst voor de eerste helft dit seizoen hieronder.

Voor de tweede helft van het seizoen hebben wij de volgende oplossing bedacht. Ieder team dat in de Beuk speelt neemt in de tweede helft 1 bardienst over van een team dat in de Karekiet speelt. Hiermee verdelen we wat eerlijker de vrijwilligerstaken.  Een schema van de bardiensten die overgenomen worden vinden jullie hieronder.

Omdat wij snappen dat dit voor jullie nieuw is en niet iedereen weet hoe dat werkt in de Karekiet nodigen wij jullie op vrijdag 6 januari om 20.00 uur uit voor een instructie van de bardienst. Kom met een kleine afvaardiging van je team om zo alle ins- en outs van de bardienst te horen.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten: