cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Bardienst

Beschrijving

Bij VC De Where verzorgen de leden gezamenlijk de bardiensten in De Karekiet. Alle competitie spelende teams die thuis spelen in De Karekiet worden hiervoor ingezet. Dus ieder team moet een aantal keer bardienst draaien. Dat betekent dat je die avond, met jouw team, verantwoordelijk bent voor de barbezetting en de zaaldienst.
Je kunt de bardienst draaien met het hele team of je kunt de bardiensten onderling verdelen.
Ook bestaat de mogelijkheid spelers die al heel veel doen te ontzien. Hoe je het doet met jouw team maakt niet uit als jullie er samen maar voor zorgen dat het geregeld is. Wees uiterlijk 45 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig. Dat hoeft natuurlijk niet met het hele team.
Er is radio aanwezig. Wil je andere muziek? Dat kan. Neem dan eigen CD’s/iPod/MP3 mee.
Deze volledige bar-/zaaldienst instructie is hier onder te vinden en aan de binnenkant van één van de De Where kastdeuren.

De kantinecommissie bestaat uit: Karel van Gaalen en Dirk Bloothoofd.

bekijk hier de  Instructie bardienst 2022

Het rooster van de bardienst voor seizoen 2023-2024 hieronder.

Wat betreft de bardiensten zijn er totaal 7 teams die een bardienst op zaterdag hebben gekregen. Omdat het ruim van tevoren gepland is, hoop ik dat ieder team zijn best doet om dit te regelen.
Ieder team heeft maximaal 2 bardiensten per seizoen. De scheidsrechtercommissie probeert zoveel mogelijk de fluitbeurten ook tijdens een bardienst in te delen en/of voor of na je eigen wedstrijd.
De jeugdwedstrijden starten op zaterdag om 9 uur en de tweede wedstrijd om 11 uur.
Bardienst start dan om 8.15 uur en duurt tot ongeveer 13 uur maximaal.
De wedstrijden op vrijdag beginnen om 19 uur en de tweede wedstrijd om 21 uur. Bardienst start om 18.15 uur en duurt zolang als het gezellig is ;-).

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)