cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Lidmaatschap opzeggen

Je lidmaatschap opzeggen

Jammer dat je weggaat bij VC de Where. 
Het lidmaatschap kan uitsluitend per 1 juli, het einde van het seizoen worden beëindigd. Een opzegging dient uiterlijk 1 maand vóór deze datum (1 juni) schriftelijk, per post of per e-mail, of onderstaand formulier, te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Dan wordt de contributiebetaling beëindigd per verzochte datum, 1 juli. In bijzondere gevallen kan het lidmaatschap per direct beëindigd worden. Voorbeelden van bijzondere gevallen zijn zwangerschap, verhuizing, langdurige (meer dan twee maanden) ziekte of blessures. Benadrukt wordt dat dit bijzondere gevallen zijn, en geen automatisch einde van het lidmaatschap betekent.
Er wordt geen contributiegeld geretourneerd.

Als er een (door Van ’t Hek gesponsorde) shirt en sporttas aan je ter beschikking zijn gesteld, dan dien je die items bij het einde van je lidmaatschap weer in te leveren bij de club.

Contact

Voor overige zaken kan je contact opnemen via: Ledenadministratie@vcdewhere.nl 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)