Search
Close this search box.

De lidmaatschappen

Bij Beachvolley de Where is er beachvolleybal voor iedereen! Je kan bij ons komen beachen op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Bij ons kan je zowel vrijspelen als trainen. Ook bieden wij beachvolleybal aan voor de jeugd. Bekijk hieronder de beschrijving per lidmaatschap, de contributies, hoe je je aanmeld en bekijk het trainingsschema van 2023.

Jeugd

Al onze jeugdleden hebben de mogelijkheid om te trainen. Het is namelijk belangrijk dat zij het beachvolleybal op een goede en leuke manier aangeleerd krijgen. Voor €30 train je in ieder geval vanaf de start van het seizoen tot de zomervakantie. De oudere jeugd (15+) is ook welkom om met de senioren vrij te spelen. De trainingen starten na het zaalseizoen in de tweede week van de meivakantie.

Senioren

Als seniorlid kun je het gehele seizoen vrijspelen. Als je je als lid hebt ingeschreven, krijg je toegang tot de site SuperSaas. Hier kun je je inschrijven voor een tijdslot en veld. Op de maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en soms de zaterdag is dat mogelijk. Er zijn velden voor 2 tegen 2 en 4 tegen 4 beschikbaar. Je kunt je zo vaak (en weinig) inschrijven als je wilt. Voor slechts €40 kan je vanaf de start van het beachseizoen (eind april) tot het begin van het zaalseizoen (begin september) beachvolleyballen. Dus ook in de gehele zomervakantie!

Trainen Senioren

Wil jij (beter) leren beachvolleyballen? Dit seizoen willen wij een training op maat aanbieden. Als je wilt komen trainen, dan bespreken we vooraf je wensen. Zo kunnen wij voor iedereen de beste groepen en trainingsschema’s maken. Voor €50 train je in ieder geval tot de zomervakantie en mag je net als het gewone lidmaatschap ook vrijspelen. De trainingen starten na het zaalseizoen in de tweede week van de meivakantie. Als je gegarandeerd wilt zijn van een plekje op de training, zorg dan dat je voor 1 april “trainend beachlid” bent.

Aanmelden/Lidmaatschap wijzigen

Wil jij bij ons komen beachen? Meld je dan via deze link! Jeugd en vrijspelende senioren zijn ‘Beachlid’ en senioren die willen trainen zijn ‘Trainend Beachlid’. Als je gegarandeerd wilt zijn van een plekje bij een trainingsgroep, zorg dan dat je vóór 1 april bent aangemeld als ‘Trainend Beachlid’.

Wil je van lidmaatschap wijzigen, bijvoorbeeld van ‘Beachlid’ naar ‘Trainend Beachlid’. Doe dat dan via deze link. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan kan dat via deze link.

Contributies

Jeugd                           € 30
Senioren                       € 40
Trainend Senioren      € 50

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)