cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Volleybal voor de jeugd

Wij vinden het belangrijk dat jeugd aan sport doet. En uiteraard vinden wij dat volleybal daarin een mooie rol kan spelen. Het beoefenen van een teamsport is goed voor de persoonlijke ontwikkeling.
Volleybal is een technische sport en behoeft training in de vaardigheid. Bij VC De Where kan dat. Al vanaf je 7e jaar kan je aansluiten bij de CMV jeugd en de sport ontdekken en plezier beleven aan volleybal.
Je eigen talent ontdekken en verder ontwikkelen kan vanaf 12 jaar bij de C, B en A jeugd. En zo is doorgroeien naar de senioren mogelijk om vervolgens een prachtige volleybal carrière te beleven.

Kijk bij de Teamindeling Jeugd naar de indeling van dit seizoen.
Kijk bij de Uitslagen en de standen hoe goed ze het doen.
De jeugd speelt in een halve competitie en kan in de tweede helft van het seizoen ook hoger of lager ingedeeld worden.

De jeugdcommissie bestaat uit:
Merijn Luijbe, Saskia Kronenburg, Esther van Anrooij en Robin Kosters

Voor vragen: Merijn Luijbe 06-22461075

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)