Search
Close this search box.

Beachvolleybal

Welkom bij beachvolleybal van VC De Where

Alle informatie over ons kan je vinden op deze site. Heb je alsnog vragen? Mail ons dan vooral! beachvolley@vcdewhere.nl

We hopen je snel te zien op onze velden! Voor een beeld van wat wij doen kun jij een kijkje nemen op onze socials.

Instagram: Beachvolleybal_de_Where
Facebook: Beachvolleybal in Purmerend

Ga snel naar:

Locatie van onze accommodatie

Onze beach velden liggen op sportpark Heemstee in Purmer-Noord. Het adres is Heemstee 65, 1446HC te Purmerend. Onze accommodatie bestaat uit 4 beachvolleybalvelden, die ook gebruikt kunnen worden voor air-badminton, beach-tennis en voetvolley.

Ook hebben wij een blokhut, met een daarbij behorende bar. Je kan dus na het sporten hier genieten van een verkoelend drankje of een ijsje, terwijl je lekker onderuit hangt op de lounge set!

Onze accommodatie kan je natuurlijk ook huren, eenmalig of voor een langere tijd en je kunt hem gebruiken voor wat je wilt. Natuurlijk kan je beachvolleyballen, maar sporten als voetvolley, air-badminton of strandtennis zijn ook mogelijk! Voor deze laatste drie sporten moet u wel uw eigen materiaal leveren.

Ook kunt u een clinic of een toernooi door ons laten organiseren op ons beachterrein. Super leuk voor een bedrijfsuitje of een familiefeest. En natuurlijk is er ook een optie om gebruik te maken van onze beachbar!

Zien we jullie binnenkort? Stuur een mail naar beachvolley@vcdewhere.nl voor de prijs en de beschikbaarheid van de velden!

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)