cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Hey alle de Where-leden,

Vanuit ViP werd er voor corona jaarlijks een jeugdkamp gehouden, deze stopte natuurlijk in 2019-2020 vanwege de coronaperikelen. Nu willen wij met deze nieuwe vereniging het kamp weer nieuw leven inblazen!

Op 22 en 23 april 2023, het eerste weekend na de competitiestop, gaat het feest plaatsvinden. Eerst wordt er gevolleybald op de beachvelden, daarna er wordt gelopen richting de scouting. Hier worden allerlei spellen gehouden en ’s avonds overnacht. De volgende dag volgen er nog meerdere spellen en ergens in de middag gaan wij met z’n allen naar huis. Het wordt een topweekend.

Maar, natuurlijk zijn er ook begeleiders nodig. Dit is een prachtig evenement om de verbinding te leggen tussen de jeugd en de senioren, daarom willen wij zoveel mogelijk begeleiders uit verschillende teams. Lijkt het jou leuk om bij dit leuke weekend te helpen? Mail dan naar jeugdkamp@vcdewhere.nl voor vragen en aanmeldingen.

!Belangrijk! Ook begeleiders die maar een dagdeel komen en niet willen slapen of slechts willen koken, wat hand- en spandiensten verrichten of foto’s maken, zijn erg belangrijk! Elke kleine bijdrage is er ook 1!

Hopelijk horen wij snel van je!

De kampcommissie

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)