Hey alle de Where-leden,

Vanuit ViP werd er voor corona jaarlijks een jeugdkamp gehouden, deze stopte natuurlijk in 2019-2020 vanwege de coronaperikelen. Nu willen wij met deze nieuwe vereniging het kamp weer nieuw leven inblazen!

Op 22 en 23 april 2023, het eerste weekend na de competitiestop, gaat het feest plaatsvinden. Eerst wordt er gevolleybald op de beachvelden, daarna er wordt gelopen richting de scouting. Hier worden allerlei spellen gehouden en ’s avonds overnacht. De volgende dag volgen er nog meerdere spellen en ergens in de middag gaan wij met z’n allen naar huis. Het wordt een topweekend.

Maar, natuurlijk zijn er ook begeleiders nodig. Dit is een prachtig evenement om de verbinding te leggen tussen de jeugd en de senioren, daarom willen wij zoveel mogelijk begeleiders uit verschillende teams. Lijkt het jou leuk om bij dit leuke weekend te helpen? Mail dan naar [email protected] voor vragen en aanmeldingen.

!Belangrijk! Ook begeleiders die maar een dagdeel komen en niet willen slapen of slechts willen koken, wat hand- en spandiensten verrichten of foto’s maken, zijn erg belangrijk! Elke kleine bijdrage is er ook 1!

Hopelijk horen wij snel van je!

De kampcommissie