Beste leden,

Gedurende mijn werk als penningmeester is het innen van onze 1ste contributie helaas niet soepel verlopen. Ik dacht dat het zo geregeld was maar dat is helaas niet zo.
Vooral de naamswijziging bij de Rabobank heeft tijd gekost.
Het wijzigen van naam en bankrekening in ons administratiesysteem Davilex was een ramp. Bij het wijzigen van de bankgegevens liep het systeem vast en niet veel later was alles weg (ledenbestand was leeg). Alles weg, ik heb contact gehad met Davilex, ze gaan kijken of ze iets voor mij kunnen betekenen. Ik ben nu ook zelf bezig om het e.e.a. opnieuw in te voeren.
Door allerlei zaken die niet soepel liepen, is de 1ste contributie dan ook erg vertraagd (had eind oktober moeten gebeuren).
Op advies van de Bank, zal ik jullie begin van de volgende week een betaallink mailen voor het innen van onze 1ste contributie.
Mijn nederige excuses voor het ongemak, ik had het anders gewild.

Mocht je hierover nog vragen hebben, laat mij het a.u.b. weten via email [email protected]