cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Beste leden,

Gedurende mijn werk als penningmeester is het innen van onze 1ste contributie helaas niet soepel verlopen. Ik dacht dat het zo geregeld was maar dat is helaas niet zo.
Vooral de naamswijziging bij de Rabobank heeft tijd gekost.
Het wijzigen van naam en bankrekening in ons administratiesysteem Davilex was een ramp. Bij het wijzigen van de bankgegevens liep het systeem vast en niet veel later was alles weg (ledenbestand was leeg). Alles weg, ik heb contact gehad met Davilex, ze gaan kijken of ze iets voor mij kunnen betekenen. Ik ben nu ook zelf bezig om het e.e.a. opnieuw in te voeren.
Door allerlei zaken die niet soepel liepen, is de 1ste contributie dan ook erg vertraagd (had eind oktober moeten gebeuren).
Op advies van de Bank, zal ik jullie begin van de volgende week een betaallink mailen voor het innen van onze 1ste contributie.
Mijn nederige excuses voor het ongemak, ik had het anders gewild.

Mocht je hierover nog vragen hebben, laat mij het a.u.b. weten via email penningmeester@vcdewhere.nl

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)