cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Clubgenoten,

Inmiddels zijn we zo’n half jaar volleybalclub De Where. We hebben een mooi fusiefeest gehad en de club groeit. Natuurlijk lopen we tegen zaken aan die nog afgestemd moeten worden maar de meeste teams en recreantengroepen hebben hun draai gevonden. Onze jeugd doet het prima en ook daar zit groei in.
We hebben een prachtig logo op ons mooie tenue, een geweldige hoofdsponsor en een fraaie website. Er is veel gebeurd dankzij de activiteiten van onze leden in de diverse commissies.
Het is belangrijk om het evenwicht te houden tussen een club waarin een structuur moet zitten – mede door de opgelegde regelgeving door de overheid en de Nevobo – en een gezelligheidsclub met ook een sociale functie.
Daarom zou het fijn zijn om binnen het bestuur een lid CAV zaken te mogen verwelkomen. CAV staat voor Communicatie, Activiteiten en Vrijwilligers.
Bij deze een oproep aan de leden die zich binnen de club, naast het volleyballen zelf, nog niet voor een commissie of bestuurstaak inzetten.
Juist het sociale aspect binnen de vereniging wordt aangestuurd door het CAV-bestuurslid. Ook voor de Activiteiten Commissie, die toernooien en feesten organiseert, zoeken we nog actieve leden.
Neem contact op met het bestuur om af te tasten of een functie in bestuur of Activiteiten Commissie iets voor je is.
Op 30 december hebben we het jeugd-familietoernooi vanaf 16.00 uur en in de avond het oliebollentoernooi.
Op 18 februari staat het Weidevenne-toernooi op de kalender. Ook niet-Weidevenners zijn hier welkom! Dit toernooi wordt door Spurd en De Where gezamenlijk georganiseerd.
Met dank aan alle leden voor hun sportieve en vaak ook organisatorische inzet sluiten we ons eerste halfjaar als volleybalclub De Where af.

Het bestuur wenst alle leden prettige feestdagen en een mooie jaarwisseling!

Jef van Bemmel, voorzitter

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)