cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Clubgenoten,

 

Het bestuur wenst alle leden en hen die hun lief zijn,  een gezond, gelukkig en sportief 2023.

Na twee corona-jaren en een drukke fusieperiode mogen we terug kijken op een mooi 2022 met een groeiend aantal leden. Er zijn gezellige, drukbezochte toernooien georganiseerd. Tijdens de, gelukkig weer vele, wedstrijden die we als De Where mochten spelen staan we er, dankzij onze hoofdsponsor Van ’t Hek, strak bij. De beach-locatie ziet er gezellig uit met het nieuwe tuinhuis. Er is in korte tijd veel bereikt.

Onze dank gaat dan ook uit naar de leden die zich tijdens en na de fusie ervoor hebben ingezet om van volleybalclub De Where een gezellige, sportieve en goed georganiseerde club te maken.

Vele vrijwilligers zetten zich met enthousiasme in voor ons allen.

Dat er incidenteel zaken niet zo lopen als wij wensen is onvermijdelijk. Daarop reageren is prima en noodzakelijk. Elke reactie, op- of aanmerking is dan ook welkom zolang er rekening wordt gehouden met het gegeven dat we te allen tijde reageren naar goedwillende vrijwilligers die zoals ieder mens fouten of vergissingen kunnen en mogen maken.

In de toonzetting van ons allen is het zowel mondeling als schriftelijk dan ook vanzelfsprekend dat we deze opstelling terugvinden.

In het nieuwe jaar hopen we dat er zich meer leden melden om, naast het ballen zelf, werkzaamheden voor onze mooie club te verrichten. Alles wat we graag willen als club zullen we zelf moeten doen.

We gaan er gezamenlijk een mooi jaar van maken. Gezellig, sportief en met zorg en respect voor elkaar.

 

Namens het bestuur,

Jef van Bemmel, voorzitter

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)