cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Sportvrinden,

Maandag 17 juli was het eindelijk zover. De DB’s van de sportverenigingen Bevok en Vip zaten aan een ronde tafel bij notaris Lia Smallegange van Actus notarissen aan de Herengracht in Purmerend.
Na het plaatsen van een aanzienlijk aantal handtekeningen maakte mevrouw Smallegange bekend dat “met ingang van 18 juli 2022 de volleybalclub De Where juridisch een feit is”.
Gefeliciteerd VC De Where leden, jullie nieuwe club heeft een officieel geboortebewijs. Op naar het fusiefeest op 10 september aanstaande.
Maar eerst genieten van een hopelijk niet al te warme vakantie. Voor hen die wat later weggaan of wat vroeger terugkwamen en langer van de zomer willen genieten is er natuurlijk de optie Beachvolleybal!
Voor nu een prachtige zomer en een heerlijke vakantie gewenst en hopelijk zien en spreken we elkaar tijdens het fusiefeest.

Jef van Bemmel
Voorzitter VC De Where 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)