cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Op 14 en 15 april 2023 is het zo ver: het 41e buurtvolleybaltoernooi in Zuidoostbeemster. Op vrijdag 14 april wordt om 17.00 uur gestart met de eerste speelrondes, waarna kan worden geproost in de bar van het buurthuis. Op zaterdag 15 april wordt van ’s morgens tot ’s avonds gestreden om de kampioensschaal. ’s Avonds wordt de winnaar gehuldigd en kan er aansluitend gedanst worden op de feestelijke deunen van DJ Raymond Pistoor.

Meer info en alvast inschrijven? Doe het hier!

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)