cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

De jongste jeugd groeit! Word jij er onderdeel van?

Dit seizoen is er, net als in de hele vereniging, een wijziging geweest in het CMV volleybal. Alle jeugd (6 t/m 11 jaar oud) is samengenomen in 1 grote training groep in De Vaart op dinsdag van 16:30 tot 18:00. Daarnaast hebben de competitie spelende leden nog een keer extra training. Onder leiding van Wouter en hulptrainers Annique, Agnes, Dunel, Ismay en Lisanne begint dit een succes te worden. Zij begonnen met 16 kinderen, maar na 7 trainingen zijn er al 7 kinderen bij gekomen! Gelukkig is het een grote zaal en is er voldoende ruimte om te groeien. Mocht je een zoon, dochter, nicht, neef of een andere bekende jeugdige kennen, iedereen mag 3 keer gratis proef trainen. Laat het weten aan de jeugdcommissie of via de site onder het kopje proeftrainen.

!Oproep! Maar, meer kinderen betekent natuurlijk ook dat er meer hulptrainers nodig zijn. We zijn daarom snel op zoek naar een enthousiast iemand die wilt helpen met het training geven. Enige ervaring als trainer is niet nodig, want de training wordt voor je gemaakt en je hoeft slechts 1 oefening per week te begeleiden. Ook hierin krijg je ondersteuning van Wouter. Ben jij de trainer die wij zoeken? Neem dan contact op met Wouter (w.slim@kpnplanet.nl).

Dankjewel,
Wouter Slim

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)