cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

We hebben enkele vervelende seizoenen achter de rug, die niet afgemaakt konden worden vanwege corona. In het afgelopen seizoen is Dames 1 als tweede gestopt, met 1 puntje minder, maar drie wedstrijden minder dan de nummer 1. (We mogen geen kampioen gebruiken). Nu blijkt dat er toch een plaats voor hen beschikbaar is gekomen in de promotieklasse B. Dat is dus toch een promotie.
Dames 1 zal een moeilijk seizoen krijgen en krijgt nu tegenstanders tegenover zich o.a. uit Utrecht, Loosdrecht, Hoogland en Hooglanderveen. Bij de thuiswedstrijden zal het thuispubliek die extra boost moeten geven die soms hard nodig is. Dus houdt ze in de gaten en komt gerust kijken!

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)