cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Dit is Nikki (Dames 1). Nikki heeft er mee ingestemd dat zij op onze nieuwe website op bijna elke pagina op de footer staat. In elk geval gedurende dit seizoen. Dank voor je medewerking Nikki!

Nikki demonstreert de “pancake”, een reddingsactie in het moderne volleybal, waarbij de uitgestoken hand nog net onder de bal komt, zodat die niet de grond raakt en toch opstuit alsof hij wel de grond raakt en zo door medespelers nog weer verder gespeeld kan worden.

Behalve de foto van Nikki zijn er nog een aantal foto’s gemaakt voor de website. Daarvoor wil ik iedereen die heeft meegewerkt bedanken. Niet iedere foto die gemaakt is, haalt ook de website. Er moeten soms keuzes gemaakt worden. Onze website heeft de ruimte om nog meer foto’s van onze leden in actie te plaatsten. En daar ga ik dus nog een tijdje mee door.

Aad.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)