cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

De nieuwe versie van het Digitale Wedstrijd Formulier is live.
Je kan het vanaf nu gebruiken: ga naar dwf.nevobo.nl en je kan inloggen met je bestaande Nevobo account. Als aanvoerder kan je je eigen team als favoriet instellen, in Teambeheer de juiste rugnummers instellen en zo je “standaard” team voorbereiden, zodat je het per wedstrijd slechts simpel kan ophalen. En zo kan je al weken vooruit werken in je wedstrijdprogramma, thuis op de bank.

Vanwege onze nieuwe shirts, weten we nu nog niet wie welk rugnummer gaat dragen. We hopen dat deze shirts er op het fusietoernooi zullen zijn, zodat we ook de nummers juist kunnen instellen voordat de competitie begint. 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)