cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, tantes en ooms van onze jeugd

Heb jij altijd al eens willen volleyballen met iemand in jouw familie? Dan is dit het moment! Op 30 december organiseert VC De Where het Familie-kind toernooi in sporthal de Karekiet.

De teams moeten voor het CMV bestaan uit minimaal 2 jeugdspelers en 4 spelers totaal. Speel bijvoorbeeld samen met een nichtje, oom en opa.  Voor de ABC-jeugd schrijf je in met een team van 6 en minimaal 3 jeugdspelers, bijvoorbeeld je zusje, teamgenoot, twee ouders en een tante. Inschrijven kan per team, lukt het niet om een team samen te stellen mail ons dan met wie je van je familie wilt spelen. Dan kijken we of we samen met iemand anders een team samen kunnen stellen.

Schrijf je in onder vernoeming van je teamnaam, namen en leeftijden van de spelers.

Wat: Familie-kind toernooi
Waar: Sporthal de Karekiet
Wanneer: 30 december 2023
Inloop: 16:45 uur
Start toernooi: 17:00 uur
Einde toernooi: 19:00 uur

Heb je nog vragen mail die dan vooral.

Groetjes en graag tot op het toernooi!
De Jeugdcommissie

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)