cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Clubgenoten,

Volgens de statuten van Volleybalclub De Where moet er binnen zes maanden na beëindiging van het boekjaar, een Algemene Leden Vergadering (ALV) worden gehouden.
Het boekjaar is pas net begonnen voor de nieuwe vereniging en alle essentiële stukken voor de nieuwe vereniging zijn vastgesteld in de ALV’s van Bevok, ViP en de oprichtingsvergadering van Volleybalclub De Where. Deze hebben op 23 mei en 10 juni plaatsgevonden.
Daarom stelt het bestuur voor om in september géén ALV van Volleybalclub De Where te plannen.

Mocht er toch behoefte zijn aan een ALV voor dit jaar, laat het even weten aan onze secretaris via secretaris@vcdewhere.nl.

Met sportieve groet,
Jef van Bemmel, voorzitter

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)