cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Speel jij op de juiste schoenen? Vraag het onze experts!

Op vrijdag 28 oktober a.s. organiseert Sport2000 Purmerend voor alle leden van de indoorclubs waarmee wij samenwerken een exclusieve Indoorsport avond. 

In samenwerking met Mizuno Nederland bieden wij de leden de mogelijkheid om van 16:00 tot 21:00 uur bij ons in de winkel de allernieuwste indoorschoenen te passen en staat een team van deskundige indoorexperts klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste schoenen! Zoek jij extra demping? Meer stabiliteit? Wat heb jij nodig voor de positie waarop jij speelt? Samen komen wij er zeker uit!

Op deze avond geven wij naast een professioneel advies ook nog een actiekorting van 15% op de Mizuno schoenen en 10% korting op de indooraccessoires. Bovendien winnen twee klanten het aankoopbedrag van hun Mizuno-schoenen retour! 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)