cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

In deze tijd van hoge brandstofprijzen is ook de waarde van onze gebruikte oliën en vetten gestegen. In de Karekiet staat in de entreehal een rolcontainer voor olie en vet. Op de dinsdag- en vrijdagavonden wordt er door leden van volleybalclub De Where getraind en gespeeld.

Heb je afgewerkte olie of vet uit de frituurpan of van het oliebollen bakken, breng het naar de Karekiet! De opbrengst komt bij de kantinebeheer-vereniging terecht waar onze volleybalclub in participeert. Dus goed voor de club en goed voor het milieu.

Jef van Bemmel,
voorzitter vc De Where

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)