Beste vc De Where leden en ouders,                              

Op vrijdag 30 december 2022 organiseren we weer voor de De Where jeugd het familietoernooi in thuishal de Karekiet. Alle jeugd tot en met de C mag zich inschrijven. De A jeugd mag in de avond meedoen met het mixtoernooi, maar is bij het jeugdtoernooi van harte welkom om te komen helpen (als je dit wilt, geef je dan even op bij ons).

Om 16:00 uur willen we een ouderbijeenkomst organiseren. Dit is een bijeenkomst waarbij er informatie gegeven wordt over de vereniging en bijvoorbeeld het scheidsrechteren en ook is er dan de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het toernooi begint om 17:00 uur en is in sporthal De Karekiet. Iedereen mag meedoen, ook je vriendjes, broertje, zusje of je tante en oom, opa en oma, wel even op tijd opgeven. Meld je als team aan via: [email protected] tot en met 20 december. Per team van 4 spelers moeten minimaal 2 kinderen in het veld staan. We spelen dus 4 tegen 4 ook bij de c-jeugd teams. Vergeet niet op te geven met hoeveel personen je komt volleyballen. Bij de inschrijving graag de namen van de spelers en de teamnaam doorgeven.

We willen rond 19.00 uur eindigen

Met vriendelijke groet, De jeugdcommissie.