cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

D2 Kampioen!

Het was een seizoen vol ups en downs, van blessures en van invallers. Van spannende potjes, puntjes laten liggen tegen de lage teams, maar ook winnen van de toppers uit de poule. Gelukkig is alsnog ons doel bereikt om kampioen te worden. En daar zijn we super trots op!
Dat had niet gekund zonder onze trainer/coach en alle meiden van D1 en D4 die dit jaar bij ons hebben ingevallen. Dus tijd om ze nog even in het zonnetje te zetten! Menno, Charly, Femke, Kimberley, Kim, Marloes en Dionne: Bedankt!
Volgend jaar gaan we enorm ons best doen in de promotieklasse! Op naar wedstrijden op een leuk niveau waar we ons als team aan kunnen optrekken. Komen jullie ons aanmoedigen?
Annique

MC1 team kampioen!

Vandaag speelde MC1 de Where tegen MC Croonenburg een fantastische wedstrijd met spectaculaire reddingen en mooie aanvallen. De wedstrijd werd dan ook terecht gewonnen met 4-0. Daarna was het tijd voor een feestje! De ouders zaten al klaar met een spandoek (KAMPIOENEN!) en luidkeels werd er “We are the champions” gezongen. In de kantine werd de (kinder)champagne ontpopt en werd er geproost op een sportief en gezellig seizoen. Gefeliciteerd MC1! 
Saskia

Dames 4 en CMV N4 zijn ook kampioen geworden. 

N4 zelfs de eerste en tweede helft van dit seizoen. 
Dorien

 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)