cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Even een berichtje over een zeer actief lid van onze club.
Karel is al ruim 40 jaar lid van de volleybalclub uit Purmerend die nu De Where heet. Hij heeft ruim 25 jaar competitie gespeeld en is sinds 2007 voorzitter van de Kantine Beheer Vereniging kortweg KBV. Deze KBV beheert de kantine in de Karekiet. Velen kennen hem ook als scheidsrechter.

Toen Karel 20 januari op weg naar de Karekiet ontdekte, dat hij vergeten was zijn tas met benodigdheden om te fluiten mee te nemen, maakte hij rechtsomkeert naar huis om de tas op te halen. Voor de deur van zijn woning viel hij en brak daarbij zijn heup.

In Hoorn is Karel op zaterdag 21 januari geopereerd en op 26 januari is hij van Hoorn naar Purmerend gebracht om in het Transitorium te revalideren. Woensdag 15 februari mocht hij naar huis voor verdere revalidatie. We zullen hem dus helaas voorlopig niet horen fluiten of zien schenken in de Karekiet.

Wij wensen Karel veel sterkte en een voorspoedige genezing toe en hopen hem snel weer in zijn Karekiet te mogen begroeten.

Het bestuur van Volleybalclub De Where.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)