cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Op 30 december organiseert vc De Where een Oliebollen mixtoernooi in de Karekiet. Je kunt je individueel of als team opgeven.

Opgeven graag vóór 15 december a.s.

VOL = VOL

Wanneer   :       30 december 2022
Hoe laat    :       inloop 19.30 uur, start 20.00 uur
Kosten      :       € 3,00 per persoon
Opgeven   :       Mail naar activiteitencommissie@vcdewhere.nl

De activiteitencommissie is verder hard op zoek naar vrijwilligers die een aantal keer per jaar willen helpen met het organiseren van leuke activiteiten. Lijkt je dit leuk, geef je dan op via het bovenstaande mailadres.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)