cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Meld je nu aan voor het openingstoernooi op zaterdag 10 september in De Beuk, voor alle leden vanaf 16 jaar. Het toernooi start om 13:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Daarna is er eten en volgt het feest tot ca. 22:00 uur.
Je mag deelnemen aan het toernooi, krijgt avondeten en een aantal consumptiebonnen. De vereniging vraagt hiervoor een eigen bijdrage in de kosten van €10,- Je aanmelding is pas compleet als de eigen bijdrage is voldaan.
Ook partners van leden zijn welkom bij het diner en het feest en dienen zich dan hier ook aan te melden.

Het toernooi en het feest zijn voorbij. Aanmelden kan dus niet meer.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)