cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png

Ook dit jaar hebben we ons ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport actie. Nog onder de vlag van ViP hebben we een mooi bedrag van € 443,70 mogen ontvangen. Dat het bedrag hoger is dan in de afgelopen jaren danken we aan de oud Bevok leden. Het bedrag vloeit uiteraard in de kas van VC De Where. We danken alle Rabobank-leden die de moeite genomen hebben om te stemmen. Volgend jaar schrijven we ons weer in, maar dan als VC De Where.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)