cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Ook dit jaar doet de vereniging mee met het Rabobank Clubsupport programma. Of beter gezegd, als gevolg van het fusiegebeuren vind je niet de naam De Where terug als vereniging om op te kunnen stemmen, maar Volleybalvereniging ViP. Door middel van Clubsupport ontvangen verenigingen in Purmerend en omstreken een financiële bijdrage van de Rabobank, en hoe meer stemmen hoe meer geld er naar de vereniging gaat. Alle Rabobank-leden kunnen stemmen op 3 verenigingen en alle stemmen worden geteld om te berekenen hoeveel geld er naar een vereniging gaat.

Nou, een lang verhaal kort: hierbij het vriendelijke verzoek aan alle leden van De Where (en hun vrienden en familie) om inzake Rabobank Clubsupport te stemmen op ViP. Het geld wat daarmee wordt verdiend komt ten goede aan De Where. Stemmen kan via de Rabo App, of via Rabobank.nl/Clubsupport

Dank voor uw stem!! En als je vragen hebt laat het a.u.b. weten aan Jasper Bouman (H1). 

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)