cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Het familiebedrijf Van ’t Hek uit Zuidoostbeemster staat in de regio bekend als een sociaal, modern en betrokken bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in funderingstechnieken en zij willen altijd voorop blijven lopen in hun markt. Als Volleybalclub de Where zijn wij blij om met dit bedrijf te worden geassocieerd. Wij zijn trots op onze hoofdsponsor en dat willen we uitdragen. Het is interessant om via onze website, het logo van onze hoofdsponsor aan te klikken om meer over het bedrijf aan de weet te komen.

In de afspraken rond de sponsering is onder andere opgenomen dat leden verplicht zijn de shirts te dragen en de tassen te gebruiken tijdens wedstijden. Deze zijn eigendom van de club, hetgeen inhoudt dat bij wisseling van team het shirt moet worden geruild. Bij vertrek van de club moet het shirt en de tas worden ingeleverd. Elk team heeft een set genummerde shirts, die op deze manier compleet blijft. Ook voor recreatieve spelers geldt dat de shirts en tassen bij vertrek van de club moeten worden ingeleverd ten behoeve van nieuwe leden.

Om de kosten voor het lidmaatschap zo laag mogelijk te houden, willen wij als Volleybalclub de Where graag geïnteresseerde bedrijven aan ons binden. Leden die bij een maatschappelijk betrokken bedrijf uit de regio werken of contacten hebben, nodigen wij uit het bedrijf te vragen als sponsor. Hiervoor zijn vele mogelijkheden, zoals het sponseren van overige kleding voor de vereniging, ballen of toernooien. Het is ook mogelijk tegen een kleine vergoeding het bedrijfslogo op de website te plaatsen, waarop kan worden doorgeklikt naar de site van de adverteerder. Neem gerust vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie (sponsorcommissie@vcdewhere.nl) of één van de bestuursleden (secretaris@vcdewhere.nl).

Jef van Bemmel,
voorzitter

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)