cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert VC De Where samen met Spurd het tweede jaarlijkse Weidevenne volleybaltoernooi. Een toernooi gehouden voor en door Weidevenners (maar ook als je niet uit de Weidevenne komt ben je welkom hoor).

Wij nodigen Weidevenners uit om één of meerdere teams samen te stellen en in te schrijven. Inschrijven kan ook individueel of in kleinere groepen gebeuren!

Leer de mensen uit jouw wijk beter kennen tijdens een sportief toernooi, waar ook zeker ruimte is voor een drankje en hapje tussendoor en na afloop. Thema teams zijn uiteraard ook welkom, tuinclubje, kookclub, collega’s etc.

Kosten bedragen € 20,00 per team of € 3,50 per individu (inclusief een consumptiebon voor iedere speler) 

Zaterdag 2 maart 2024

Van 19.00 tot 23.00 uur

Sportzaal De Kraal Weidevenne

Schrijf je snel in want vol = vol. Inschrijving uiterlijk voor 26 februari 2024.

Het wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement

1. Een wedstrijd duurt, afhankelijk van het aantal teams, tussen de 10 en 15 minuten. Er wordt doorgeteld tot de speeltijd voorbij is;
2. De wedstrijden worden gehouden onder toepassing van de normale (Nevobo) spelregels, waarbij van de volgende punten wordt afgeweken:
   – er zijn geen time-outs toegestaan
   – wisselspelers mogen alleen op de serveerplaats indraaien
   – alleen onderhands serveren is toegestaan
   – de bal mag niet met de voet worden gespeeld
3. De ploeg die in het wedstrijdschema als eerste wordt vermeld, begint met de opslag
4. Een team dat op het tijdstip van beginnen niet of onvolledig aanwezig is, verliest de wedstrijd met 15-0.
5. Indien, in een poule, meerdere teams gelijk in wedstrijdpunten eindigen, dan beslist het puntensaldo; indien dit ook gelijk is, dan beslist loting wie er verder gaat.
6. De opstelling per team is zoals beschreven op het aanmeldingsformulier.
7. Alleen de opgegeven spelers zijn speelgerechtigd mits zij voor aanvang van het toernooi 15 jaar of ouder zijn. Indien er noodzakelijke afwijkingen zijn (bijv. door blessures), dan zijn vervangers pas speelgerechtigd na overleg met de wedstrijdleiding.
8. In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.
Protesten worden niet in behandeling genomen!

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)