cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Op zaterdag 10 september is de fusie van Bevok en ViP ingeluid met een openings/fusietoernooi. Om 13:00 uur vond de aftrap plaats na toespraken van de wethouder, de voorzitter en de toernooi organisatie in de persoon van Nico van Beusekom.
Hierbij moest de organisatie helaas melden dat de nieuwe wedstrijdshirts nog niet voorhanden waren, maar zoals op de foto is te zien, waren er leden die zich hierdoor niet lieten ontmoedigen. U ziet Leo Verheij, de trainer van D7 en D8, die verscheen met een zelf ontworpen shirt!

De organisatie had de mix van competitiespelers / recreanten en van Bevok / ViP met zorg verdeeld over een 18 tal teams (met namen van objecten uit de Beemster en Purmerend) om een zo gelijkwaardig mogelijke bezetting te krijgen. In 3 poules van 6 kon ieder team zijn krachten meten met een vijftal andere teams.
Hierna volgde de prijsuitreiking, waarbij “de Koemarkt” de glorieuze winnaar bleek en “de Beuk” de poedelprijs in ontvangst mocht nemen. Hieronder de eindstand.

1. De Koemarkt                  7. P3                         13. De Nachtegaal
2. Beemsterkaas                8. Nicolaaskerk         14. Het Stadje
3. Resort de Beemster       9. Melkwegbrug       15. Purmarijn
4. Kavel 2                          10. Unesco                16. Tramplein
5. Heerenhuis                    11. Keijserkerk          17. Leeghwater
6. Betje Wolf                      12. Willem Eggert    18. de Beuk

Hierna kon het buffet een aanvang nemen, waarna vervolgens het fusiefeest kon losbarsten onder leiding van een enthousiaste discjockey.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)