Op zaterdag 10 september is de fusie van Bevok en ViP ingeluid met een openings/fusietoernooi. Om 13:00 uur vond de aftrap plaats na toespraken van de wethouder, de voorzitter en de toernooi organisatie in de persoon van Nico van Beusekom.
Hierbij moest de organisatie helaas melden dat de nieuwe wedstrijdshirts nog niet voorhanden waren, maar zoals op de foto is te zien, waren er leden die zich hierdoor niet lieten ontmoedigen. U ziet Leo Verheij, de trainer van D7 en D8, die verscheen met een zelf ontworpen shirt!

De organisatie had de mix van competitiespelers / recreanten en van Bevok / ViP met zorg verdeeld over een 18 tal teams (met namen van objecten uit de Beemster en Purmerend) om een zo gelijkwaardig mogelijke bezetting te krijgen. In 3 poules van 6 kon ieder team zijn krachten meten met een vijftal andere teams.
Hierna volgde de prijsuitreiking, waarbij “de Koemarkt” de glorieuze winnaar bleek en “de Beuk” de poedelprijs in ontvangst mocht nemen. Hieronder de eindstand.

1. De Koemarkt                  7. P3                         13. De Nachtegaal
2. Beemsterkaas                8. Nicolaaskerk         14. Het Stadje
3. Resort de Beemster       9. Melkwegbrug       15. Purmarijn
4. Kavel 2                          10. Unesco                16. Tramplein
5. Heerenhuis                    11. Keijserkerk          17. Leeghwater
6. Betje Wolf                      12. Willem Eggert    18. de Beuk

Hierna kon het buffet een aanvang nemen, waarna vervolgens het fusiefeest kon losbarsten onder leiding van een enthousiaste discjockey.