cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Sinds de fusie komen er wat verschillen naar boven tussen beide clubs. Eén van deze verschillen is het doortrainen tijdens vakanties en de einddatum van de trainingen. We zijn van mening dat we één lijn moeten trekken binnen de vereniging.
Spurd gebruikt veel zalen tijdens de zomervakantie en in de andere schoolvakanties voor de Purvak. Door de stijgende energiekosten voor de verhuurders van zalen zijn de huurprijzen volgend jaar onzeker. We streven ernaar om de contributie zo laag mogelijk te houden.
Voor competitie spelende volleyballers eindigt het seizoen eind april voor wat betreft wedstrijden en trainingen.
Gedurende de maand mei mogen alle leden van onze club gratis gebruik maken van de beachvelden. Hierover volgt nog verdere informatie.
Recreanten kunnen tot eind mei doortrainen. Zij mogen in mei ook gratis gebruik maken van de beachvelden.

Individuele groepen die graag willen doortrainen kunnen zelfstandig of in overleg met de club voor eigen kosten de zaal huren.

Het Bestuur

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)