cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Old Stars Volleybal

We zijn alweer begonnen met de trainingen van de Old Stars volleybalgroep. Een leuk groepje enthousiaste senioren beoefend deze volleybalvorm bij ons, waarbij het spelplezier met elkaar voorop staat. Nu is er ruimte voor meer deelnemers!

Old Stars volleybal is een volleybalvorm die zich richt op de oudere volleyballer die vanwege omstandigheden (blessures, ouderdom) niet meer goed mee kan komen met het reguliere spelletje, maar nog wel graag wil blijven volleyballen. Ook is het voor de oudere speler die wil beginnen met volleyballen maar het gewone spelletje te lastig vind.

Old Stars volleybal heeft een aantal aangepaste spelregels waardoor het spelletje voor bijna iedereen toegankelijk is. Zo mag er niet gesprongen, geblokkeerd of bovenhands geserveerd worden. Ook mag er gevangen en gegooid worden en spelen we met een zachtere bal.

De trainingen zijn op dinsdagavond van 17:00 tot 18:00 in sporthal De Karekiet.

Mocht je nu zelf interesse hebben of iemand weten die dit heeft geef dit dan door via recreantencommissie@vcdewhere.nl of bel met Merijn Luijbe 0622461075. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen.

Merijn Luijbe

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)