cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Als je bankiert bij de Rabobank in de Regio Waterland en omstreken en tevens LID bent van de Rabobank, dan kun je vanaf heden tot en met 26 september je stem uitbengen op je favoriete club, dus op Volleybalclub de Where.

Hoe werkt het?
Als je nog geen lid bent van de Rabobank, dan moet je je eerst als lid aanmelden. Dat kan heel eenvoudig door dat aan te klikken op de site van de bank. Want alleen leden kunnen stemmen.

Ben je lid, dan stem je als volgt: Ga naar Raboclubsupport 2023.

Daar komen dan 4 mogeliijkheden tevoorschijn. Ga bovenin naar ‘stemmen’of ga naar Rabo Clubsupport – iedereen verdient een club.

Er komt een nieuw scherm waarin staat Stem op jouw favoriete clubs. In een oranje vak staat Stem nu en klik die aan.

Vervolgens krijg je dan de inlogprocedure.
Zodra je bent ingelogd kun je stemmen. Tik in volleybalclub de Where en breng daar je stem op uit. Dat zijn dan meteen 2 stemmen. Pas op, want vc Move uit Edam staat er ook bij.

Daarna moet je nog 2 clubs nemen om op te stemmen, want je bent verplicht 5 stemmen uit te brengen. Daarna verzend je je 3 clubs met een bevestiging naar de Rabobank.

Een stem levert naar verwachting ongeveer 10 euro op. Jouw eerste 2 stemmen op volleybalclub de Where leveren dus al circa 20 euro op.

Tip je vrienden, ouders, kinderen en overige familieleden – mits ze in Waterland en omstreken bankieren bij de Rabobank om mee te doen.

Laten we proberen de opbrengst van vorig jaar te verdubbelen. Toen hadden we een kleine 400 euro ontvangen met 40 stemmen.

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)