cropped-logo-vc-de-where_logovcdewhere_kleur.png
Search
Close this search box.

Eén van de doelen van volleybalclub De Where is om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om te volleyballen.
Onze Beach faciliteiten zijn de afgelopen jaren geprofessionaliseerd en er wordt actief gewerkt aan nog meer verfraaiing en uitbreiding.
Ook hebben we een groep Old Stars die walking volleybal beoefenen.
We willen nu graag onderzoeken of er belangstelling is voor zitvolleybal. Deze intensieve vorm van volleybal kan door mensen met en zonder fysieke beperkingen gespeeld worden.
In eerste instantie willen we een inventarisatie maken van de interesse voor deze sport bij de huidige leden en hun familie en kennissen.
Op het internet is veel informatie over deze vorm van volleybal te vinden.
Wanneer je zelf interesse hebt of mensen in je omgeving weet die hier belangstelling voor hebben, laat dat dan aan één van de bestuursleden weten via een mailtje.

Namens het bestuur,
Jef van Bemmel, voorzitter

Auteursrecht

De website van VC De Where bevat foto’s die door mij zelf zijn gemaakt. Sta je op een foto met een mooie actie? Of vind je een bepaalde foto erg mooi? Stuur een mail naar de webmaster en vraag of je de foto digitaal mag krijgen. Dat kan uiteraard en ik wil je ook graag dat plezier geven.
Maar:
Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag een foto van mij op je eigen apparaten zetten, of een afdruk (laten) maken en die boven je bed hangen. Maar je mag hem niet zonder toestemming van mij doorsturen naar anderen, of op enige andere wijze publiceren of gebruiken.

Ik heb liever niet dat foto’s van mij ongecontroleerd over het internet gaan dwalen. Dus geniet er van, maar maak er geen misbruik van.

Aad.

Meld je aan om volleybal te spelen

Aanmelden proeftraining

"(verplicht)" indicates required fields

Naam(verplicht)
Om je in een passende groep te laten meedoen willen we ook graag van je weten:
Privacy verklaring(verplicht)